GPX files: Op de site zijn een aantal toertochten van TCA geplaatst die je op je fiets device kunt zetten. Ga naar de pagina TCA Tourtochten. Klik met je rechtermuisknop op de afbeelding en kies " Link opslaan als..." In de loop van het seizoen zullen deze GPX files aangevuld worden met diverse tochten van TCA en van georganiseerde toertochten die TCA zal rijden. 

 Stand TCA: De standenlijst is weer bijgewerkt door Sacco tm zondag 7 April. Zie tabblad stand voor het overzicht.

Tijdswijziging Zondagochtendrit: Vanaf a.s.zondag 7 April starten de ritten weer vanaf 9;00 u

 Woensdagavondritten: Vanaf 3 April starten de woensdagavondritten weer. We vertrekken dan weer om 18;30 u. Vanaf 24 April zullen de ritten weer om 19:00 u starten.

 GPX files: Vanuit de jaarvergadering kwam het idee om GPX files op deze site te zetten van de toertochten die we rijden. Om dit te bewerkstellen heb ik wel de GPX files nodig om ze te plaatsen. Dus heb je nog een PGX file beschikbaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om het te mailen.

 Waaier rijden : We kregen deze tip van een van onze leden een leerzaam stukje over waaier rijden klik hier om het te lezen.

 Voor of tegen roepen bij inhalend of tegemoet komend verkeer:Tijdens de ledenvergadering was er nog discussie over wanneer men voor of tegen moet roepen. Hieronder de regel zoals die via de NTFU geldt.

OBSTAKEL RECHTS/INHALEN: Voorrijder roept “VOOR”. Groep geeft roep door naar achter.

OBSTAKEL LINKS/TEGENLIGGER: Voorrijder roept “TEGEN”. Groep geeft roep door naar achter.

 

Sponsors

top